Sea alom

(a Strawberry Kennelben születtek)

Mira tudatos választás eredményeként került a családunkba, a Strawberry kennelbe pedig leendő tenyész szukaként. Ezért nem is volt kérdés, hogyha minden rendben lesz az egészségügyi szűrésekkel, valamint küllemre is olyan lesz, mint reméltük akkor, mikor elhoztuk, szeretnénk tőle utódokat.

Hector volt az apajelölt, aki ugyanabban a kennelben született, mint Mira, majd a franciaországi Ashbury kennelbe került. Hector egy igazi úri”ember”, nyugodt, kedves, kiegyensúlyozott. Külleme mellett ezért is esett rá a választásunk, bíztunk benne, hogy egy kicsit nyugodtabb, kevésbé pörgős kutyák születnek majd ebből a párosításból.

De nem így történt.

2015.február 1-én megszületett a kilenc kis pörgettyű, három lány és hat fiú. Nem volt kérdés számomra, hogy az alom a „Sea” nevet fogja kapni, hálám jeléül Deniznek (neve törökül tengert jelent), amiért elindított a kutyás úton

Mira és Hector gyerekei igazán különlegesek számomra, amolyan elsőszülött gyerekek, így ők mindig kivételes helyet fognak elfoglalni a szívemben.

Pörgősek, elevenek, viccesek, igazi nagy egyéniségek. A fiúk jól kijönnek más kanokkal, amire igazán büszke vagyok. Megállják a helyüket új családjukban.

Van, aki autista kisfiú társa lett, van, aki a gazdi vércukor szintjének leesését jelzi az éjszaka közepén. Van, aki rezzenéstelen arccal tűri fotós gazdija összes hóbortját, van aki a szépségiparban (értsd: kiállítások) érzi elemében magát. Van, aki kiköpött anyja lett, van akinek csak megszületni volt nehéz, mert a nyarait vitorlázással és fürdéssel tölti, van aki kertészdiplomát szerzett és van, aki pont olyan úriember lett, mint az apja.

Egy dolog azonban mindannyiukban közös azon túl, hogy testvérek, mind a kilencüket nagyon szereti a családja.

Szülők

Hector

Int.Ch Marybel Star Stream
(Dewmist Silk Screen – Pinkerly Jackie Brown)
Hips: A-A | Elbows: 0-0 | Eyes: OK
GR-PRA 1 and GR-PRA 2 Clear

Mira

Int.Ch, Ch Marybel Miracle Midsummer
(Marybel Cool Dude – Marybel X-Factor)
Hips: 6:6 (BVA) | Elbows: 0-0 | Eyes: OK
GR-PRA 1 and GR-PRA 2 Clear